Top 5 beste 2D-Mario-levels

Op 28 juni aanstaande verschijnt Super Mario Maker 2. Natuurlijk kun je je vast voorbereiden door het bekijken van de videopreview, maar om nog meer inspiratie op te doen laten wij onze Top 5 beste 2D-Mario-levels zien! Daarin zijn nieuwe games te vinden als New Super Mario Bros U Deluxe, maar er staan een paar mooie verrassingen tussen!

Ben je het eens met deze lijst of totaal niet? Laat ons jouw favoriete 2D-Mario-levels weten in de reacties! Binnenkort verschijnt op Gamersnet de review van de game en ook zullen we gameplay tonen en streamen via Twitch!

 1.   
  BozeBever's avatar

  Leuke en goede special Peter!

  Oooh. Heb warme herinneringen aan Super Mario World 2 voor de oude, grijze Game-boy. Dat uurtje waar je het over hebt… Dacht het niet. Hele rit naar zuid-Frankrijk op de achterbank tot je uiteindelijk bij het laatste level bent en je de volledige voorraad Alkaline batterijen erdoor hebt gejaagd.

 2.   
  MaTriXX's avatar

  Leuk filmpje met een aantal nostalgie games die niet vergeten mogen worden.

  Misschien ooit een filmpje met de oude Sierra adventure games en Lucasarts adventure
  games.

 3.   
  CHILLOZZ's avatar

  helemaal mee eens.
  Mario is wat dat betreft echt tijdloos. Ziet er zelfs nu nog gewoon goed uit.

  Ik heb ze allemaal gedaan op die zwart witte na,
  Bij mij is het game begonnen met de NES.. althans ECHT begonnen. daarvoor hadden we nog een oude sega. Maar met de nes is het allemaal echt begonnen.

  Was daar altijd fan van mario en later ook van donkey kong. Ook erg leuk.
  Mijn laatste nintendo console was de N64. Daarna ben ik geswitcht naar de playstation.

 4.   
  mmx's avatar

  Mario is tijdloos ik heb ze ook gespeeld op de Nintendo consoles maar de leukste vond ik op de SNES en de N64 dat was goed.wat ik ook prettig vond waren de games op die cartridges geen gezeur met laad tijden hop dat ding erin en hoppa gamen. Misschien een idee voor de console bouwers van nu dan kunnen ze de basis game op een cartridge gooien en wat erbij hoort kan je pakken van internet.scherlt die verrekte laad tijden.

 5.   
  Rolf31's avatar

  Ooow de nostalgie… Zeker de GameBoy versie. Jammer dat ik geen werkend exemplaar meer heb boehoe

 6.   
  darroox's avatar

  Leuk mijn neefje is helemaal happy !!