Online multiplayer in gratis update Mario Maker 2

Nintendo heeft naar buiten gebracht dat er een gratis update is toegevoegd aan Super Mario Maker 2. De update zorgt ervoor dat je online met vrienden de game kunt spelen, zowel in coop als competitief. Daarnaast wordt ook een mogelijkheid toegevoegd om in handheldmodus zowel knoppen als touchscreen te gebruiken bij het bouwen.

Het was al mogelijk om met willekeurige mensen online games te spelen, maar nu kan dat dus ook met vrienden. Je kunt het niveau van te spelen levels selecteren, maar ook eigen gemaakte levels selecteren. Ook is het gemakkelijker gemaakt om te zoeken naar levels van officiële makers, zo kun je bijvoorbeeld de levels die gemaakt zijn tijdens de Super Mario Maker 2 Invitational 2019 gemakkelijk vinden. Natuurlijk heb je wel een Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig om online te kunnen spelen.

Wij bij Gamersnet waren erg te spreken over de game, zoals te lezen is in de Super Mario Maker review en te bekijken in de videoreview. Ook kun je inspiratie opdoen met de 5 beste 2D-Mario-levels uit de games!

  1.   
    Quarthur's avatar

    Is de enorme Lag tijdens de multiplayer met deze update ook een beetje opgelost? Spel was echt onspeelbaar in online multiplayer..