Speel Sea of Thieves en krijg een gratis Halo-schip

Misschien werden we niet getrakteerd op die grote E3 teaser die Rare ons ooit beloofd had, maar we krijgen wél mooi wat unieke, gratis content voor Sea of Thieves. Eenieder die de game speelt tussen 10 en 15 juni, wordt automatisch getrakteerd op de zogenaamde “Spartan Ship Set”, overduidelijk geïnspireerd door Halo.

Het heugelijke nieuws was afkomstig van Microsofts eigen Inside Xbox-stream rondom E3 2019, alwaar de game ook getrakteerd werd op een strakke nieuwe Anniversary Edition Trailer. De video rondom de actie voor spelers werd later ook verspreid op Rare’s eigen sociale media:

Sea of Thieves verscheen origineel op 20 maart 2018 voor Xbox One en Windows 10, cross-play en wel. Over verloop van het daaropvolgende jaar werd de game keer op keer uitgebreid met gratis contentpakketten, waaronder recentelijk ook een grotere Anniversary Update. Sinds release heeft Sea of Thieves ook altijd onderdeel gevormd van de Xbox Game Pass, waardoor veel gamers de piratensimulator voor een prikje kunnen kapen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren