Honden komen volgende update naar Sea of Thieves

Gamescom is in volle digitale gang, en ook Sea of Thieves is van de partij. Gisteravond is aangekondigd dat de volgende update voor de piratensimulator eindelijk honden gaat toevoegen. Deze volgen op de apen, papegaaien en katten die in eerdere updates al werden toegevoegd aan Sea of Thieves.

Het is nog niet bekend hoeveel de harige viervoeters gaan kosten, maar de huidige huisdieren zijn verkrijgbaar voor 349 Ancient Coins per stuk. De Collector’s Pets kosten 649 Ancient Coins. Het lijkt dan ook waarschijnlijk dat de prijs voor honden rond die koers zal liggen. Ook zullen er ongetwijfeld de nodige stijlvolle outfits voor je nieuwe vrienden te koop zijn.

Qua functionaliteit lijkt ook alles in de lijn der verwachtingen te gaan liggen: je kunt ze waarschijnlijk aaien, en als je in “die bui” bent, kun je ze ook in je kanonnen stoppen en afvuren. Maar dit alles blijft speculeren, want ontwikkelaar Rare heeft eigenlijk alleen aangekondigd dát honden naar Sea of Thieves komen. Zelfs de exacte datum blijft gissen.

  1.   
    MaTriXX's avatar

    Wereld nieuws. 🙂