Sea of Thieves gaat in “teaser mode” voor E3

Met de recente verschijning van de Sea of Thieves Anniversary Update breekt voor ontwikkelstudio Rare nu een rustigere periode aan. De gigantische update was in vele opzichten een succes, maar langzaam maar zeker wenden de Britten zich op de toekomst: wat staat er nú aan Sea of Thieves’ horizon?

In de terugkeer van de wekelijkse Developer Update-video’s reflecteert aanvoerend producent Joe Neate op de Anniversary Update, maar communiceert hij ook waar het team verder mee bezig zal gaan. Het eerstvolgende idee? Een creatieve jam voor iedereen bij Rare, in de hoop met nieuwe inzichten te komen.

Doordat het Sea of Thieves-team zich bezighoudt met wat milde reorganisatie onderling én natuurlijk de creatieve ontwikkelsessies, voorziet Rare de kans dan ook groot dat ze niet met iets enorm tastbaars op de proppen komen tijdens E3 2019. Als we iets mogen verwachten, dan zal het zich hoogstwaarschijnlijk beperken tot een teaser of twee.

Op Xbox’ E3-persconferentie van vorig jaar werden twee gratis contentpakketten voor Sea of Thieves voorzien van een volwaardige trailer. Gezien Rare nu dus (ietwat “te laat”) in een planningsfase verkeert, wordt hun verschijning op deze E3 2019 dus een stuk meer low-profile…

Ondertussen houdt de Sea of Thieves-gemeenschap zich nog wel even druk bezig met de Anniversary Update, de laatste grote vrachtlading aan gratis, nieuwe content. Op Gamersnet lees je aan de hand daarvan binnenkort ook een herziening van onze review van de piratengame…

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren