Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 voorzien van gameplay-trailer

Een van de eerste onthullingen van de PC Gaming Show, en rightfully so. Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 werd enkele maanden geleden nog aangekondigd, maar is nu daadwerkelijk voorzien van een flinke gameplay-trailer.

In de gloednieuwe E3 trailer van Bloodlines 2 zien we meer van de duistere wereld en het lugubere leven als een vampier. Daarbij horen legio absurde krachten en, hoe kon het ook anders, een flinke portie bloedzuigen:

Gepaard met de flinke verschijning op de pc-persconferentie van deze E3 is ook de officiële Bloodlines 2 website voorzien van een flinke update. Aldaar is nu meer stijlvolle informatie over de game te vinden, alsmede een reeks nieuwe screenshots en meer media.

Voor pc-gamers met leuke apparatuur wordt Bloodlines 2 des te leuker; ook GeForce RTX-technologie wordt ondersteund in de game, alsmede RGB-integratie van Corsair.

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 zet de bloedlijn van de franchise voort, ergens in het jaar 2020, op pc en “consoles”. De vraag is of daar alleen Xbox One en PlayStation 4 mee bedoeld worden; gezien anno 2020 ook een nieuwe generatie van start zou moeten gaan.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren