Dit zijn de gratis PlayStation Plus-games in juni

Nog enkele dagen en dan zitten we alweer aan het begin van juni. Een nieuwe maand staat vanzelfsprekend gelijk aan nieuwe maandelijkse games voor gamers in het bezit van een PlayStation Plus-lidmaatschap. De games van volgende maand zijn bekendgemaakt en ja, ze mogen er zeker zijn.

Vanaf dinsdag 4 juni kan er Borderlands: The Handsome Collection gratis worden binnen geharkt op PlayStation 4. Recentelijk kwam immers aan het licht dat er in september Borderlands 3 wordt gelanceerd. Je kan volgende maand dus alvast lekker in de stemming komen en bepalen of je de nieuwe editie ook gaat halen of niet. Fraaie marketing van Gearbox en 2K Games; goed geregeld.

Naast de collectie eerdere Borderlands-games kan ook de platformer Sonic Mania gratis worden gedownload. Ook dit is goed getimed door de recente release van Team Sonic Racing. Het ontbreekt ieders favoriete blauwe egel dus in ieder geval niet aan aandacht de komende tijd.

Haal gauw nog even de games van mei binnen. Dit waren het vrolijke Overcooked en What Remains of Edith Finch.

 1.   
  kiesmaarwa's avatar

  Coole games wel! Al vind ik het gek dat Sonic er helemaal niet zo uitziet zoals in de trailer van de film :s

 2.   
  Drazo's avatar

  Weer een karig aanbod. Twee hele goedkope games . De prijs van de ps plus is gestegen zonder de ps3 en vita games maar de kwaliteit is nog steeds slecht

 3.   
  OnOwned's avatar

  @Drazo: Ik ben het totaal niet met je eens, vooral niet deze maand. Borderlands Handsome Collection (2 games) en Sonic Mania zijn twee hele sterke titels. Het blijft me verbazen dat mensen zoveel verwachten hiervan en ook echt boos worden als het een maandje minder is. Ze gaan heus geen God of War ofzo weggeven een jaar na release.

  Het is idd jammer dat PS3 en Vita niet zijn vervangen voor nog een derde game voor de PS4, daar kan ik me wel in vinden.