Dit zijn de gratis PlayStation Plus-games van mei 2019

Eerder vandaag werd middels een lek voorzichtig al duidelijk welke PlayStation Plus-games we in de maand mei mogen gaan verwachten. Nu is de kogel door de kerk en heeft Sony officieel bekendgemaakt met welke PlayStation Plus-spellen we in mei aan de slag kunnen gaan.

Geheel volgens verwachting zijn dit inderdaad What Remains of Edith Finch en Overcooked. Hoewel de maand mei vandaag van start is gegaan, zul je echter nog wel even op deze Plus-games moeten wachten. Vanaf dinsdag 7 mei kun je ze namelijk aan je digitale bibliotheek toevoegen, mits je een PS+-abonnee bent.

Tot 7 mei heb je nog de tijd om de Plus-spellen van april te claimen. Dit zijn het op Dark Souls-geïnspireerde The Surge en de online survival-game Conan Exiles.

 1.   
  Drazo's avatar

  Belachelijk.

 2.   
  Micboom's avatar

  Klopt vind ik ook

 3.   
  fantasyfreak's avatar

  Eerste game ken ik niet en Overcooked heb ik op de Switch. Die is trouwens wel erg leuk om samen met anderen te spelen, maar ik kan wel begrijpen dan PS+ eigenaren hier niet heel vrolijk van worden.

 4.   
  mattioza's avatar

  Niet heel bijzonder voor mij persoonlijk.

 5.   
  Daniel Z's avatar

  Sommige maanden forceren ze je nou eenmaal om nieuwe games te kopen. Mogelijk verkoopt Days gone kut en is daarom Plus deze maand niet fraai, zodat mensjes alsnog overstag gaan om Days Gone aan te schaffen xD.