Sony’s PlayStation Plus is jarig en geeft gratis winkeltegoed weg

Heb jij een PlayStation Plus-abonnement? Hou dan de berichten op je PlayStation in de gaten. Sony viert het tienjarig bestaan van PlayStation Plus met het weggeven van gratis winkeltegoed!

Er zijn berichten van over de hele wereld waarin mensen aangeven helemaal voor niets winkeltegoed te hebben gehad van Sony. Deze actie lijkt dus niet gebonden aan een bepaalde regio en er hoeft ook niks voor worden gedaan, behalve in het bezit zijn van een PlayStation Plus-lidmaatschap. De gelukkige gebruikers hebben een notificatie gehad van Sony op hun PlayStation 4 en zijn vervolgens 10 dollar/euro/pond rijker. Het lijkt erop dat niet iedereen dit leuke extraatje krijgt, dus hou de komende tijd je PlayStation 4 notificaties in de gaten!

Ben jij niet een van de gelukkige spelers? Niet getreurd. Vergeet vooral niet je maandelijkse gratis games (ditmaal NBA 2K20, Rise of the Tomb Raider en Erica) op te halen. En als deze titels je niet kunnen boeien, kun je altijd nog je slag slaan in de Zomeruitverkoop op de PlayStation 4.

 1.   
  bambam1979's avatar

  Uuhhmmm, Uncharted 4 is deze maand niet gratis volgens mij, maar NBA 2K20

  •   
   Mieke Schoester's avatar

   Whoopsie, je hebt helemaal gelijk. Het is inmiddels aangepast. Thanks! 😉

 2.   
  rolf1977's avatar

  Ik ben ook 10 euro rijker sinds gisteren op psn… (tenzij mijn dochter stiekem V-bucks heeft gekocht natuurlijk)!