Dit zijn de gratis PlayStation Plus-games van april 2019

Iedere maand kijkt zowel menig Xbox One- als PlayStation 4-eigenaar uit naar de dag dat de ‘gratis games’ van de volgende maand worden onthuld. Waar Microsoft eerder vandaag al liet weten wat de Games with Gold van april zijn, heeft Sony nu ook de gratis PlayStation Plus-games uit de doeken gedaan.

Sinds vorige maand moeten Plus-abonnees het doen zonder hun gratis dosis PlayStation 3- en Vita-spellen en dat betekent dat we in april enkel met twee nieuwe PlayStation 4-spellen aan de slag kunnen. Dat zijn het op Dark Souls-geïnspireerde The Surge en de online survival-game Conan Exiles.

Zoals gebruikelijk kun je deze Plus-games vanaf de eerste dinsdag van de maand aan je digitale catalogus toevoegen. Dat betekent dat je The Surge en Conan Exiles vanaf 2 april gratis kunt spelen, mits je een Plus-abonnement hebt. Daarnaast heb je nog tot 2 april om de Plus-games van maart te claimen, dat zijn Call of Duty: Modern Warfare Remastered en The Witness.

  1.   
    Leon 2.0's avatar

    The Surge ben ik eigenlijk wel blij mee. In een ver verleden wel eens wat gespeeld en toen beviel het best, wellicht dat ik hem straks oppak.