Gratis PlayStation Plus-games voor maart bekend

Het einde van februari nadert met rasse schreden, dus is het weer tijd voor de volgende set gratis games bij je PlayStation Plus-abonnement. Deze maand konden we For Honor en Hitman aan onze collectie toevoegen en in maart is het de beurt aan Call of Duty: Modern Warfare Remastered en The Witness.

Call of Duty: Modern Warfare Remastered werd in eerste instantie exclusief verkrijgbaar als extraatje bij Call of Duty: Infinite Warfare, maar werd later alsnog voorzien van een standalone-versie. Volgens velen is de eerste Modern Warfare de beste Call of Duty ooit, dus dit is een mooie kans als je deze titel nog nooit hebt gespeeld.

In The Witness ga je op verkenning op een mysterieus en kleurrijk eiland, waar je allerlei puzzels oplost door lijntjes te trekken, waar gaandeweg steeds meer regels en figuurtjes worden toegevoegd. In onze review gaf onze Leon de game zelfs een perfecte 10: wellicht niet voor iedereen weggelegd, maar toch een waar meesterwerk. Dit is dus de uitgelezen kans om deze game op te pakken als je hem destijds hebt overgeslagen.

Februari was helaas de laatste maand dat we nog PlayStation 3- en Vita-games konden krijgen via PlayStation Plus. Niet vreemd ook, aangezien de Vita de PlayStation 3 volgt naar end-of-life. For Honor en het eerste seizoen van Hitman zijn nog tot en met 5 maart toe te voegen aan je PlayStation 4-collectie.

 1.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Hoop dat dit betekent dat MWR weer wat meer online gespeeld gaat worden, blijft toch leuk af en toe

 2.   
  Mark89NL's avatar

  Playstation 3 en Vita games zijn niet meer erbij. Vorige maand was de laatste reeks voor hun.

 3.   
  MikeGevers's avatar

  @Mark89NL: Zoiets dacht ik al inderdaad, maar kon het nergens vinden. Ik pas het snel aan!

 4.   
  Mark89NL's avatar

  @MikeGevers: is goed

 5.   
  mattioza's avatar

  Zeker goede games, al was het wel leuk geweest om er bijvoorbeeld een maandelijkse PSVR-titel aan toe te voegen tot zolang dat de PS5 er nog niet is.