Gratis PlayStation Plus-games mei uitgelekt

Hoewel de maand mei vandaag van start is gegaan, moeten we nog even wachten tot de PlayStation Plus-games van deze maand beschikbaar zijn. Op de eerste dinsdag van de maand zijn deze namelijk beschikbaar. Hoewel Sony nog niet bekendgemaakt heeft welke games we deze maand kunnen verwachten, lijkt de PlayStation Plus-lineup van mei nu toch uitgelekt te zijn.

De PlayStation Plus-sectie in de PlayStation Store heeft, aldus een bericht op het forum ResetEra, namelijk al de namen voor de games van de maand mei vrijgegeven. Volgens het lek staat deze maand geheel in het teken van de spellen What Remains of Edith Finch, die aan het begin van dit jaar ook al gratis was te verkrijgen in de Epic Games Store, en het coöperatieve doch zeer frustrerende Overcooked.

Of deze games daadwerkelijk gratis te verkrijgen zijn in de maand mei is nog maar de grote vraag. Later deze week krijgen we naar alle waarschijnlijkheid pas het definitieve antwoord op dit vraagstuk. Tot die tijd heb je in ieder geval nog de kans om de Plus-games van vorige maand nog even binnen te slepen.

  1.   
    BearsRidingTanks's avatar

    Had ik toch liever de lineup van onze Japanse vriendjes van deze maand gezien. Metal Gear online en darksiders remake.