Dit zijn de gratis PlayStation Plus-games van juli 2020

PlayStation heeft wat te vieren, diens premium abonnementendienst PlayStation Plus bestaat tien jaar! Iets dat natuurlijk groots moet worden gevierd en dat is precies wat PlayStation doet. In plaats van de normale twee gratis games, biedt PlayStation nu zelfs drie titels aan en het zijn zeker niet de minste.

Waar we in de maand april nog in de schoenen mochten staan van avonturier Nathan Drake in diens slotstuk Uncharted 4: A Thief’s End, gaan we in juli wederom een groot avontuur beleven. Ditmaal met niemand minder dan Lara Croft in Rise of the Tomb Raider – 20 Year Celebration.

Hoewel het EK-voetbal en de Olympische Spelen dit jaar niet doorgaan, kan het toch nog best een goede sportzomer worden. Voetbal begint in het buitenland weer, versoepelingen vinden plaats en de tweede PlayStation Plus-titel van juli is NBA 2K20. Dunk jij hem erin?

Als kers op de taart geeft PlayStation nog de titel Erica weg. Een interactieve thriller die je in de schoenen laat staan van, jawel, Erica.

Naast deze drie titels verschijnt er ook nog binnenkort een dynamisch thema die geheel in het teken staat van PlayStation Plus. Let wel goed op, het thema valt maar een paar dagen te downloaden.

Ook voor de spelers die geen PlayStation Plus-abonnement hebben, heeft PlayStation een kleine traktatie. Vanaf 4 juli vindt er namelijk een gratis ‘online multiplayer weekend’ plaats waarin je voor een korte tijd gratis en voor niets multiplayer kan spelen.

De drietal aan games zijn vanaf 7 juli gratis te verkrijgen, indien je in bezit bent van een PlayStation Plus-abonnement. Vergeet ook zeker niet om nog even de twee toptitels van deze maand gratis binnen te harken!

 1.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Auf der Heide blüht ein kleines Blümelein. Und das heißt. Erica

 2.   
  mmx's avatar

  Niet verkeerd ik heb ze allebei gekocht bij de release.

 3.   
  TylerDurden8's avatar

  @mmx: hoezo niet verkeerd? als je ze al hebt is dit toch kut. ze moeten eens wat minder verkochte games erby doen. Hidden Gems

 4.   
  mmx's avatar

  @TylerDurden8: dat is waar maar voor iemand die ze niet heeft zijn het mooie games.

 5.   
  OnOwned's avatar

  @TylerDurden8: “mAaR iK kEn DeZe KuTgAmEs HeLeMaAl nIeT” De verwachte reactie die je dan gaat krijgen van weer een andere groep over de PlayStation Plus games. Jij en ik ook worden misschien helemaal wild van een paar extreem sterke (indie)-games (Hollow Knight, Dead Cells, Hotline Miami bijvoorbeeld), maar ben bang dat de meederheid loopt te zeiken over “onbekende meuk”.