Ontwikkelaar Mortal Kombat 11 werkt aan frame cap op pc

Mortal Kombat 11 kent een mooi aantal pc-spelers. Ontwikkelaar NetherRealm maakt dan ook werk van het optimaliseren van de pc-versie. Hoewel de game soepel speelt op de pc, ondervinden veel spelers een duidelijke hindernis. De brute fatalities, fatal blows en Krypt zijn gelocked op 30 frames per seconde. Deze frame cap is blijkbaar meegekomen van de console-versie. Op de consoles is dit nodig om extra details weer te kunnen geven.

Veel pc-gamers laten weten dat ze graag een optie zien om die frame cap te verwijderen, aangezien menig pc makkelijk 60 frames per seconde aan zou kunnen. In een reactie laat een ontwikkelaar weten dat men bezig is om deze verhoging naar 60 fps door te voeren. Meer details worden spoedig verwacht. Het is in elk geval alvast goed nieuws voor spelers van de pc-versie van Mortal Kombat 11.

Check voor meer details over Mortal Kombat 11 ook onze uitgebreide review en video review. En als je nog even kunt wachten: in 2021 wordt een nieuwe Mortal Kombat-film verwacht.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren