Mortal Kombat 11 kent groot aantal pc-spelers

Mortal Kombat 11 wordt sinds de verschijning op pc massaal gespeeld. Het aantal spelers van de game is momenteel bijna drie keer hoger dan tijdens de verschijning van Mortal Kombat 10 in 2015. De vechtgame behaalde de top 10 op Steam, wat een goede prestatie is.

Uit statistieken van GitHyp blijkt dat de game drie keer beter scoort dan de voorganger. Mortal Kombat 11 behaalde niet eens een plek in de top 50 van de meest gespeelde games voor pc. Mortal Kombat 11 heeft zo’n 35.000 gelijktijdige spelers en de voorganger, tijdens de lancering, ‘slechts’ 14.000 spelers.

Mortal Kombat 11 is niet alleen speelbaar op pc, maar ook op de PlayStation 4, Xbox One en de Nintendo Switch. De game kwam op 23 april beschikbaar en voor het eerst in de geschiedenis van Gamersnet werd de score aangepast.

 1.   
  dandanna's avatar

  Ah, Mortal Kombat op de pc. Dat waren nog eens tijden. MK2 paste op ongeveer 8 diskettes. Hoeveel floppy’s zou je nodig hebben voor MK11?

 2.   
  Overload14's avatar

  Ik speel het spel zelf ook op pc aangezien ik mijn ps4 aan mijn oudere broer heb gegeven omdat ik er zelf toch niet echt veel meer op speelde. Maar deze cijfers had ik persoonlijk niet echt verwacht. Het feit dat er vanaf dag 1 al ineens een degelijke pc versie van MK11 was zal hier ook wel wat mee te maken hebben. Want als ik mij niet vergis moest je met de vorige edities toch een tijdje langer wachten voor je op de pc kon spelen.

 3.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  Een groot aantal spelers daar gaan we weer haha ik ben 203 lang dusja kan kloppen