Skull & Bones wederom uitgesteld; niet aanwezig op E3

In maart kondigde Ubisoft al zijn E3-persconferentie aan, maar het is natuurlijk nog niet bekend wat het bedrijf dan gaat tonen. Volgens geruchten gaan we Watch Dogs 3 en een game met codenaam Orpheus aankondigen, maar ook dat is nog niet zeker. Wel weten we nu wat Ubisoft níét gaat laten zien tijdens de persconferentie: Skull & Bones.

Deze game is namelijk opnieuw uitgesteld en zal daarom niet getoond worden op de Electronic Entertainment Expo van dit jaar. Dit maakt Ubisoft bekend op Twitter. De reden is dat de ontwikkelaar een game van goede kwaliteit wil afleveren, en dat is blijkbaar niet mogelijk als de release in 2019 gepland zou blijven.

Zoals al aangegeven werd Skull & Bones eerder al eens uitgesteld, omdat de ontwikkeling (bijna) compleet opnieuw begon. De versie van de E3 van 2017 bestaat dus niet meer, omdat deze niet voldeed aan de kwaliteitseisen van Ubisoft.

Ubisoft houdt zijn E3-persconferentie dit jaar op 10 juni om 22:00 uur (Nederlandse tijd).

 1.   
  mmx's avatar

  Jammer hier had ik meer van willen zien.

 2.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  Het voelt bijna alsof dit hele project gewoon gedoemd is te falen, maar Ubisoft te koppig en trots is om het maar te annuleren.

  Dat ontwikkelteam moet echt een zieke one-eighty draaien, willen ze weer een beetje interesse voor deze titel aanvuren. Zo niet, dan lijkt stilletjes annuleren misschien nog wel de beste uitweg. Ubisoft doet het niet vaak, maar ze hebben een verleden ermee.

 3.   
  mattioza's avatar

  Ja er lijkt iets grondig mis met de ontwikkeling van de game. Wat wel jammer is, best leuk concept, AC Black Flag multiplayer zeegevechten.