Skull & Bones hijst in november het anker, schip ahoy!

Het zat er stiekem al eventjes aan te komen, maar Ubisoft heeft eindelijk een releasedatum voor Skull & Bones op de planning gezet. Het is maar een krappe vier jaar later dan gepland, maar de piratengame verlaat op 8 november van dit jaar de haven van Ubisoft.

Zoals gewoonlijk valt ook Skull & Bones te pre-orderen. Mocht je nu al genoeg vertrouwen in de talloze keren uitgestelde game hebben, dan beloont de Franse uitgever je vertrouwen met een High Sea Pack, waarin Notoriety Garb en Coronation Firework zit.

Maar goed, voor welke editie ga je? Ga je voor de standaard Standard Edition of spendeer je wat meer dubloenen aan de Premium Edition? Mocht die laatste je aanspreken, dan wil je vast weten wat je voor die extra duiten krijgt. Nou ja, de game. En een Ballad of Bloody Bones Collection, bestaande uit twee missies, een digitale soundtrack en meer.

Mocht je nog niet geheel overtuigd zijn, geen probleem. Voor de launch op 8 november organiseert Ubisoft enkele live tests om te kijken hoe de game online draait. Dat geeft jou meteen de kans om te kijken of het wat voor je is. Mocht je daar oren naar hebben, zeil dan even naar de officiële website van Skull & Bones.

Wat je ook kunt doen is alvast wat ideeën opdoen door naar wat gameplaybeelden te kijken, welke door Ubisoft beschikbaar zijn gesteld. Wat zijn het toch fijne rakkers he, die Fransozen?

En, wat denken we ervan? Gaat dit wat worden? We gaan het in november allemaal meemaken. Skull & Bones verschijnt op de pc, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Stadia en Luna.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren