[HERHALING] Ubisoft kondigt volgende maand Skull & Bones aan

Volgens Tom Henderson komt Ubisoft volgende maand met een grandioze aankondiging. Het is allemaal nog een beetje een geheim en Ubisoft probeert dat ook (zoals nooit) zo te houden, maar het betreft een piratengame. Eentje waarin je een beetje ronddobbert, jo-ho-ho bralt en andere bootjes overhoop haalt. En de game heet… wait for it…Skull & Bones. NIET!

Wie had dat ooit gedacht. Skull & Bones, super origineel, al klinkt het wel erg bekend in de oren. En dat kan kloppen. De game werd namelijk al aangekondigd in een tijd dat de VOC nog de dienst uitmaakte. Maar hey, na tig keer uitgesteld te zijn en enkele muiterijen later lijkt Skull & Bones onderhand eens een keer de haven te verlaten, iets wat ik baseer op de geregistreerde leeftijdsclassificatie die in Brazilië en Zuid-Korea zijn opgedoken.

Maar goed, weet je überhaupt nog wel wat Skull & Bones is? Nou… dit:

Nu is het natuurlijk wel zo dat deze trailer alweer 5 jaar oud is en dat dingen gegarandeerd zijn veranderd. Misschien niet zo veel als Sonic Origins, maar na zoveel fluctuatie in het personeelsbestand is er wellicht wel het één en ander op de schop gegaan. Gelukkig is daar twitter, waar menig persoon naar hartenlust op kan lekken. Zo deelt Rebs Gaming maar al te graag 6 minuten aan gameplay welke eerder door Ubi werden verwijderd. En met de info dat deze beelden al enkele maanden oud zijn kun je bijna concluderen dat Skull & Bones al in een behoorlijk vergevorderd stadium verkeert.

Afijn, we zien het allemaal wel verschijnen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren