‘Ubisoft kondigt Watch Dogs 3 en Orpheus aan op E3’

Afgelopen donderdag kondigde Ubisoft Ghost Recon: Breakpoint aan, maar voor de officiële onthulling lekte deze game al uit. De Reddit-gebruiker die de naam van deze game wist te voorspellen, komt nu met opvallende nieuwe geruchten.

Het eerste stukje vermeende informatie is dat Ubisoft op de aankomende E3 Watch Dogs 3 zal aankondigen. Dit is in lijn met eerdere teasers van Sam, de personal assistant van Ubisoft. Eerder ontstonden ook al geruchten dat de volgende Watch Dogs zich in Londen af zou spelen.

Daarnaast weet de Reddit-gebruiker te melden dat Ubisoft werkt aan een game met de codenaam Orpheus. Dit spel zou zich afspelen in het Assassin’s Creed-universum, maar niet die naam aanhouden. Of dit ook veranderingen in de gameplay met zich meebrengt, is onbekend.

Maar net als met de From Software-geruchten van eerder vandaag moet je deze informatie met een korrel zout nemen. De lekkende Reddit-gebruiker had het eerder al bij het rechte eind over een Ubisoft-game, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat dat deze keer ook het geval is.

De E3 van 2019 begint op 11 juni en duurt tot 14 juni, maar de persconferentie van Ubisoft vindt al plaats op 10 juni om 22:00 uur (Nederlandse tijd).

 1.   
  LightFasher's avatar

  Mijn interesse is gewekt voor die AC universum game.

 2.   
  tranceguy's avatar

  WD3 zit ik wel op te te wachten maar Orpheus kende ik nog niet. Potentieel interessant wel.

 3.   
  Rolf31's avatar

  Sappige roddels. Gelukkig is het nog een maandje en dan weten we alles

 4.   
  Mieke Schoester's avatar

  Watch Dogs 3 please! En gooi er dan meteen een nieuwe Rayman in als ze toch bezig zijn.

 5.   
  tijn80's avatar

  Orpheus klinkt prima. Watch Dogs 3 sla ik over na de oersaaie 2

 6.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  @tranceguy: ja in watchdogs 2 hebben ze veel missers gemaakt de besturing van autos klaagden veel mensen over houterig dus ik hoop dat ze wat met de klachten hebben gedaan ik wacht eerst af ik heb wd2 net 10 min gespeeld daarna niet meer vond deel 1 beter