Ubisoft heeft E3-persconferentie aangekondigd

Waar eerder deze maand Sony al aankondigde niet aanwezig te zijn op de aankomende E3 en EA niet veel later volgde, heeft Ubisoft laten weten dat zij op de E3 aanwezig zijn en een persconferentie houden. De persconferentie wordt op maandag 10 juni gehouden om 22:00 uur Nederlandse tijd. Voor Ubisoft is dit elk jaar de standaard dag en tijd voor de persconferentie.

Wat Ubisoft van plan is om uit de doeken te doen is nog niet bekend. Naar alle waarschijnlijkheid krijgen we meer informatie van games als Beyond Good & Evil 2 en Skull & Bones tijdens de presentatie. Heel misschien komt er ook meer informatie over een nieuw deel in de Assassin’s Creed- & Watch Dogs-series.

Tot nu toe hebben Bethesda en Devolver Digital aangekondigd dat er persconferenties zullen zijn op de E3 en ook Microsoft lijkt aanwezig te zijn op het evenement.

 1.   
  Dedsec's avatar

  Ja Watch dogs 3 in een soort Vice City.

 2.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  Ik hoop ook op een nieuwe watch dogs

 3.   
  BozeBever's avatar

  Ik ben vooral benieuwd naar Skull&Bones eigenlijk. Benieuwd of deze nieuwe IP (Bij Ubi is nagenoeg alles een sequel) aanslaat en of ze de saaie gameplay van de vorige gameplaytrailers hebben weten op te leuken.

 4.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  Mijn gok voor de “niet-verwacht-maar-ook-niet-echt-verrassend”-onthulling is een vervolg op Steep. Iets met een extreem hippe trailer, gevolgd door een praatje van nerveus stotterende Fransman en een semi-slap applausje.

  Wie wedt mee?

 5.   
  Sa.'s avatar

  @Tom Kauwenberg:

  “Wit Stieuhp toe, oui triede toe creaute ane immersivé expiriance tat waz mad wisth joui, ze playuhr, in minde”

 6.   
  Turk–Life's avatar

  Een nieuwe Watch dogs en Assassins creed zou ik idd heel blij mee zijn! Hopelijk zullen ze niet te veel verklappen zodat de E3 is een keer spannend blijft.

 7.   
  Ruben1985's avatar

  Ik heb zo’n vermoeden dat Watch Dogs 3 gaat komen.
  Heb laatst ergens anders gezien, dat er gehint werd met een Engelse vlag, dus London misschien?
  Als je erover nadenkt, die stad barst het van de camera’s en weet ik niet wat wat er nog meer voor observatiemiddelen ze daar hebben. Dus ik wacht het af, zowieso nieuwsgierig hehe