Komt Battlefield 5 naar EA Access?

Nu EA Access ook naar de PlayStation komt en dus steeds meer gamers kunnen profiteren van de abonnementsdienst van Electronic Arts, lijkt het tijd voor een aantal nieuwe games. Hoewel de service pas in juli naar PlayStation komt, lijkt Battlefield 5 te worden toegevoegd. Een Youtube-gebruiker heeft een nog verborgen trailer van EA ontdekt, waarin zowel Battlefield 5 als A Way Out worden genoemd onder de noemer growing library of games.

Met EA Access krijg je voor een vast bedrag per maand toegang tot veel games van EA. De toevoeging van het relatief nieuwe Battlefield 5 zou natuurlijk fantastisch zijn. Hoewel de game geen geweldige verkoopcijfers heeft laten zien, waren wij bij Gamersnet wel te spreken over de game en dan met name de levels in ons eigen Rotterdam.

 1.   
  mattioza's avatar

  Zou een goede manier zijn om de spelersaantallen van Battlefield 5 wat op peil te houden.

 2.   
  Mattiees's avatar

  ben bang wat te laat, maar misschien dat het wat nieuwe mensen kan aantrekken. Het is een prima game die best een wat groter publiek verdient.

 3.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  Het heeft gewerkt voor Sea of Thieves, denk ik dan maar?

  Wel jammer dat DICE zelf maar heeft moeten ondervinden dat de game na launch zo slecht verkocht, terwijl ze bij Microsoft juist voorzorgen namen door het vooraf al in te dekken met een goedkope abonnementendienst. Dat heeft ze, in the end, denk ik toch veel (nieuwe) zieltjes opgeleverd.