EA Access vanaf juli beschikbaar op PlayStation 4

De abonnementsservice van Electronic Arts krijgt eindelijk een plekje op de PlayStation 4. EA Access bestaat al bijna vijf jaar en is die tijd alleen beschikbaar geweest op de Xbox One en pc (onder de naam Origin Access). Sony vond de service rond de tijd van de release niet nodig op de PlayStation 4, maar is uiteindelijk toch teruggekrabbeld.

Voor vijf euro per maand of dertig euro per jaar heeft men toegang tot een selectie van EA-franchises, waaronder Need For Speed, Dragon Age, FIFA en Madden. Ook krijg je tien procent korting op je digitale aankopen in de PlayStation Store en heb je langer toegang tot verschillende proefversies en beta’s van games die nog uit moeten komen.

Er is nog geen specifieke datum bekendgemaakt, maar EA Access moet in juli verschijnen op de PlayStation 4. Ga jij gebruik maken van de service of laat je het lekker links liggen? Laat het weten in de comments!

 

 1.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  30 euro PJ is niks van te zeggen voor & met alle extras die je erbij krijgt.

 2.   
  fantasyfreak's avatar

  Het is eigenlijk niet zo heel duur, maar aan de andere kant is het eigenlijk ook wéér een abonnement… Het is bijna niet bij te houden hoeveel abonnementen je hebt.

 3.   
  Heart1982's avatar

  @fantasyfreak:
  Dat EN ik ben graag “eigenaar” van een spel.
  Ik heb een enorme backlog en mocht ik dit nemen dan moet ik alles weer aan de kant leggen elke keer dat er weer iets nieuws van EA uit komt, of er mee akkoord gaan dat ik het ga spelen wanneer het me een keer uit komt en de service weer moet verlengen en verlengen en ver.. nouja, je begrijpt me vast.

 4.   
  mmx's avatar

  @Heart1982: je hebt gelijk .ik snap je.