Nieuwe update Battlefield 5 kent veel kleine aanpassingen

Battlefield 5 heeft een nieuwe, grote update ontvangen die de nodige veranderingen en aanpassingen aan de game doorvoert. Zo zijn er diverse voertuigen op de schop gegaan en bevatten enkele van die voertuigen nu plek voor artilleristen, heeft het wapengeschut van de Blenheim een upgrade gekregen en krijgen gevechtsvliegtuigen twintig procent minder schade van luchtafweergeschut. Hierdoor moeten vliegtuigen iets langer in de lucht kunnen blijven.

Verder is het schieten door prikkeldraad aangepakt, zijn er glitches met de injectiespuit verholpen en zijn er extra geluiden toegevoegd voor spelers die door hout of andere objecten geraakt worden. Ook kunnen spelers, hangend aan hun parachute, zelf rollen als ze de grond raken. Eerder nog gebeurde dit automatisch, maar dit zorgde voor de nodige ergernissen. Bovendien kunnen spelers die dood zijn gegaan door een voertuig weer tot leven worden gewekt.

In de battle royale-modus Firestorm kunnen spelers voortaan meer armor plates meenemen en dit brengt het aantal naar vijf. De matchmaking voor de pc-versie is ook aangepast en Xbox One-spelers hebben eindelijke een speciale knop voor de Stuka B-1-specialisatie. De volledige lijst met patch notes is online te vinden.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren