Grote update Battlefield 5 Firestorm vandaag beschikbaar

Ontwikkelaar DICE brengt vandaag een grote update uit voor Battlefield 5 en heeft voornamelijk betrekking op de battle royale-modus Firestorm. Zo is het loot-gedrag verbeterd, is er een verbeterde interactie met kluizen, zijn er diverse oplossingen voor grafische problemen doorgevoerd en is het mogelijk om de Flare Gun in het water te gebruiken.

Niet alleen Firestorm bevat updates, maar ook de basisgame bevat optimalisaties. Zo is het soldier stance-icoon uit de singleplayer toegevoegd en zijn er weer de nodige stabiliteitsverbeteringen doorgevoerd. Bovendien heeft DICE enkele bugs verholpen en zouden er minder crashende sessies moeten zijn. De volledige lijst met updates en verbeteringen is door DICE beschikbaar gesteld voor de geïnteresseerde lezers.

Afgelopen weekend is de review van Firestorm verschenen en daarin is te lezen hoe goed de battle royale-modus tot dusver al is. Nu de nodige verbeteringen zijn doorgevoerd lijkt het erop dat ontwikkelaar DICE de modus steeds een stukje perfecter maakt.

Ben jij al aan de slag geweest met Firestorm? Laat ons vooral weten wat jouw ervaringen zijn.

  1.   
    dannyelske's avatar

    Ik vind het spelen in een squad met 4 vrienden leuker/makkelijker dan in een squad met randoms of alleen.

  2.   
    mattioza's avatar

    Goed dat het loot-probleem relatief snel is opgelost, maar is toch een fout dat nooit had mogen gebeuren. Fortnite had in de beginfase van de Early Access/Beta een gelijkaardig probleem, van loot dat te veel op elkaar gegooid was. Hadden ze toch gemakkelijk kunnen voorzien.