Volgens de PlayStation Store komt The Last of Us: Part 2 snel

De PlayStation Store heeft in alle stilte The Las of Us: Part 2 gegroepeerd met een bundel andere games die moeten verschijnen in 2019. Bij de game staat momenteel “coming soon” en dat lijkt voor veel PlayStation-bezitters enorm goed nieuws. Vorige maand suggereerde een lek van een online winkel dat de game ergens in oktober van dit jaar zou moeten verschijnen en onderstaande afbeelding lijkt dit toch stilaan te bevestigen.

Sony brengt over een paar weken Days Gone uit; de volgende exclusive voor PlayStation 4. Als deze game verschijnt moet Sony natuurlijk wel de rest van 2019 weten te vullen met titels voor PlayStation-fans. Wellicht is deze update een subtiel opstapje om de marketingmachine aan te slingeren voor The Last of Us: Part 2.

Vorig jaar werd al bekend dat Sony afwezig zal zijn op de aankomende E3, dus een aankondiging van The Last of Us: Part 2 hoeven we op dit evenement niet te verwachten. Gelukkig is State of Play door Sony in het leven geroepen en krijgen we hopelijk zeer snel meer informatie over een verschijningsdatum van de game.

 1.   
  BearsRidingTanks's avatar

  Dit nieuws laat iedere Playstation gamer sneller komen.

 2.   
  Rolf Maas's avatar

  @BearsRidingTanks: Wel netjes schoonmaken hè…! 😉

 3.   
  mmx's avatar

  Dat zou tof zijn.laat maar komen.

 4.   
  Heccer's avatar

  Kom maar op met Last of Us2. Ben zeer benieuwd of dit net zo goed kan worden als 1 want beter kan niet in mijn opzich want deel 1 had alles al. Wat deze titel voor mij nummer 2 maakt in mijn persoonlijke top
  3. 1 witcher 3

 5.   
  mattioza's avatar

  Een release vlak voor E3 zou wel grappig zijn, kwestie van nog eens een bommetje te gooien. Even de aandacht afleiden van E3, als PlayStation/afwezige zijnde.

 6.   
  mmx's avatar

  @mattioza: wat jij zegt zou idd een giga stunt zijn.

 7.   
  Daniel Z's avatar

  Dit najaar zou een prima release zijn. Nog even goed sales boomen met de feestdagen en dan volgend jaar opnieuw uitbrengen voor de PlayStation 5 :’)

 8.   
  Turk–Life's avatar

  OMG! Days Gone, last of us. Sony heeft de beste exclusieve games ter wereld! 😀