Goochelen met Borderlands 3 | Gamersnet Podcast #54

Vaste kost voor je vrijdag: een nieuwe Gamersnet Podcast! In aflevering #54 strijken Peter en Tom wederom neer voor een kersverse discussie van de game-week, ditmaal met flinke ups én downs.

Zo speculeren de heren over de aankondiging van Apple Arcade, je zoveelste abonnementendienst voor games op komst. Zijn er zo onderhand niet nét wat te veel services om af te sluiten, of zal de wereld vanzelf het kaf van het koren scheiden?

Daarnaast is uiteraard ook de onthulling van Borderlands 3 ons niet ontgaan. Tom deed verslag van Gearbox’ gehele persconferentie daaromheen, die een tikkeltje ongebruikelijk (en misschien ongemakkelijk) is gebleken. En hoe zit het dan verder met wat er allemaal over de game is gezegd?

Last but not least wil Peter dan tóch Electronic Arts er weer eens bij slepen, want ja: de laatste ontslagronde bij EA brengt de uitgever wederom weinig goeds…

Dat alles (en natuurlijk meer dan genoeg chaotisch gewauwel) is nu te beluisteren in een kersverse Gamersnet Podcast:

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, iTunes of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

  1.   
    OnOwned's avatar

    Ik word helemaal gek als Borderlands 3 Free-to-play zou worden met microtransacties. Dan ben ik eigenlijk al klaar met de game. Overigens had Borderlands 2 geen microtransacties voor Codes, er waren alleen hele toffe DLC-pakketten. Borderlands 3 moet gewoon een betere versie van Borderlands 2 worden, meerdere planeten zou tof zijn, uitgebreide skilltrees. Gewoon een evolutie van deel twee zou fantastisch zijn, want die game deed bijna alles goed.

    Ben heel erg benieuwd wat er volgende week allemaal van nieuws wordt vrijgegeven over Borderlands 3, met hopelijk een releasedatum..

    EN GOD WAT HAAT IK ANDREW WILSON!!!