Borderlands 3 officieel aangekondigd met trailer

De originele loot shooter is terug van weggeweest! Niet “Borderlands: Mask of Mayhem“, maar simpelweg Borderlands 3 is officieel aangekondigd door Gearbox Software, gedurende hun eigen, intieme persconferentie op PAX East.

Na verschillende aankondigingen van Gearbox Publishing, een Borderlands-bordspel en zelfs een magische voorstelling van Gearbox’ studiohoofd Randy Pitchford himself, werd het na een uur aan persconferentie toch echt eens tijd om het grote geschut tevoorschijn te halen.

Dat gebeurde wel degelijk (afgezien van wat technische mankementen) toen de officiële Borderlands 3 Reveal Trailer een feit werd:

Naast de trailer (en de informatie die daarin én de teaser verwerkt zit) werden er maar weinig woorden vuilgemaakt aan wát Borderlands 3 allemaal nog meer voor ons in petto heeft. Op moment van schrijven is dan ook nog niet bekend op welke platformen Borderlands 3 allemaal staat te verschijnen, laat staan wanneer ongeveer.

Op 3 april aanstaande komt daar echter verandering in; dan moet Borderlands.com plots een heleboel meer vertellen over het derde co-op avontuur van Gearbox en 2K Games.

Wil je alles weten over Borderlands 3? Houd Gamersnet ook dan nauwgezet in de gaten. Wij houden onze oren gespitst voor meer onthullingen en ander nieuws rondom de gloednieuwe loot shooter.

  1.   
    Tadao's avatar

    Nu nog zien of ze het hele exclusive gebeuren doen of niet

  2.   
    ChielB's avatar

    Nice!