Microsoft neemt Halo Infinite mee naar E3 2019

Tijdens de E3 2018 maakte Microsoft veel gamers blij met de onthulling van Halo Infinite. De game werd door middel van een fraaie announcement trailer met de hele wereld gedeeld. Tot dusver is het, zeker voor een game van het kaliber Halo, vrij rustig rondom de nieuwe titel. We hoeven ons echter geen zorgen te maken. Ontwikkelaar 343 Industries en Microsoft zullen de E3 2019 gaan gebruiken om nog veel meer van Halo Infinite te laten zien.

Dit nieuws bracht men onlangs naar buiten toen er ook gemeld werd dat Halo Infinite aanvoelt als een reboot van de serie. Toch was men vorig jaar nog vrij duidelijk dat Halo Infinite gewoon te zien is als Halo 6. Hoe dan ook, over een goede drie maanden zullen we veel meer weten over de nieuwe Halo en de koers die 343 Industries heeft uitgezet voor de franchise.

De E3 2019 vindt van 11 tot en met 13 juni plaats in Los Angeles. De dagen voor de beurs echt geopend is, kunnen we uiteraard de nodige persconferenties, trailers en hopelijk wat onthullingen verwachten. Daarnaast zal concullega Sony dit jaar afwezig zijn tijdens de E3.

  1.   
    mmx's avatar

    Zo die ga ik dus duidelijk pre order en ,zo simpel staat het.

  2.   
    DB Ries's avatar

    Heerlijk nieuwe Halo. Schiet zo lekker weg.