Wat is Rocksteady van plan? | Gamersnet Podcast #49

Met Peter nog altijd in het buitenland is het wederom aan Tom en Salim om de Gamersnet Podcast van deze week te voorzien. Voor aflevering #49 schuiven de heren (fysiek) aan om de week in games te bespreken, met aardig wat discussie in petto.

Zo heeft Salim zijn eerste potjes Apex Legends achter de rug en ging Tom deze week flink aan de slag met Crackdown 3. De ene game viel meer in de smaak dan de ander, maar des te uiteenlopender de gevoelens van onze presentatoren weer blijken…

Daarnaast lijkt er wederom wat ophef over de stand van zaken bij Electronic Arts’ Anthem en zijn Salim en Tom beiden retebenieuwd naar wat Rocksteady de laatste tijd allemaal in het geheim uitspookt. Krijgen we binnenkort meer van de Batman-veteranen te horen, of ligt een nieuwe game verder weg dan we misschien aan mogen nemen?

Luister mee met deze enerverende aflevering (ook via iTunes of SoundCloud zelf) en vertel ons vooral hoe jij in zou haken op onze zinloze discussies…

Volg de Gamersnet Podcast ook op iTunes of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende week aan voor jouw onderwerp of vraag!

  1.   
    Heccer's avatar

    Salem ook al Robin hood we zullen zien.