Rainbow Six Siege toont nieuwe Operators en Gadgets van Burnt Horizon

Operation Burnt Horizon is Rainbow Six Siege’s nieuwste stukje content, waarmee spelers “Down Under” afreizen naar Australië. Aldaar wordt de spelformule van Siege wederom op de schop gegooid met nieuwe Operators en bijbehorende foefjes, waarvan nu uitgebreid akte.

Middels een heldere gameplay-video van Burnt Horizon geeft het Ubisoft-team een eerste voorproefje van de nieuwe Outback-omgeving, soldaten en hun bijbehorende gadgets. Opvallend is dat de nieuwe, aanvallende Operator genaamd Gridlock bijzonder defensief gespeeld kan worden, terwijl de verdedigende Mozzie de drones van aanvallers kan stelen en tegen het team kan keren:

De video laat per direct al zien hoe Mozzie en Gridlock kunnen opereren en hoe hun unieke vaardigheden roet in het eten kunnen gooien voor de bestaande cast van Siege. Ook in “Year 4” van de game staat de dynamiek allesbehalve stil, zo blijkt maar weer.

Afgelopen weekend organiseerde Ubisoft diens veelvoorkomende Rainbow Six Siege Invitationals, die mede diende als een podium om de nieuwe content van meer informatie te voorzien. Bovenstaande video dient ingetogen spelers snel up-to-date te krijgen van wat ze precies kunnen verwachten van een nieuw seizoen Siege.

Vanaf vandaag kan de Burnt Horizon-content al in de testservers van Rainbow Six Siege uitgeprobeerd worden, terwijl de definitieve “live-gang” van de nieuwe content nog aanstaande is. Daarover lees je ongetwijfeld meer, later op Gamersnet.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren