Valentijnsdag begint goed met gratis weekend Rainbow Six Siege

Nog geen plannen met Valentijnsdag en wil je deze dag met of zonder partner actievol benutten? Dan kun je de Valentijnsstream van Tom en Jessica gaan kijken, of het is misschien een goed moment om Rainbow Six Siege te testen, want de first-person shooter van Ubisoft is vanaf 14 februari een aantal dagen volledig gratis te spelen. Dit geldt voor elk platform: PlayStation 4, Xbox One en pc.

Hieronder zijn de tijden en data te zien wanneer je Rainbow Six Siege gratis kunt spelen. Het gratis ‘weekend’ start op de romantische Valentijnsdag, 14 februari, en eindigt op 17 of 18 februari, afhankelijk van het platform.

PS4

  • Pre-load starts: February 13 at 3pm CET
  • Starts: February 14 at 2pm CET
  • Ends: February 18 at 2pm CET

Xbox One 

  • Xbox Live Gold: required
  • Starts: February 14 at 9:01 am CET
  • Ends: February 17 at 8:59 am CET

PC (Uplay and Steam)

  • Uplay pre-load starts: February 13 at 6pm CET
  • Starts: February 14 at 6pm CET
  • Ends:  February 17 at 9pm CET
  1.   
    Dedsec's avatar

    Valentijnsdag moeten ze afschaffen, want je krijgt toch nooit wat, en al die beertjes die dan niet verkocht worden is te zielig om aan te zien, maar ook voor de man die ze vrouw mist is het geen leuke dag, dus afschaffen.

    Neem maar weer een extra biertje, want me hond is al dood dus die kan ik niks meer geven snik

  2.   
    Tom Kauwenberg's avatar

    @Dedsec: Toffe actie! Inmiddels niet echt origineel meer in dit specifieke geval, maar desalniettemin mooi dat ze dit (blijven) doen.

  3.   
    Kauwgom's avatar

    @Tom Kauwenberg: jij bent ook weinig origineel. Ben het met Desec eens, mijn vriendin en hond hebben 14-02 niet nodig om te weten hoe goed het zit. Dus gewoon de ps4 aanzwengelen. Gaan jullie boys trouwens nog lekkere valentijns content maken 😉 😉

  4.   
    Tom Kauwenberg's avatar

    @Kauwgom: Oh, wij doen over het algemeen ook niks met Valentijnsdag, hoor. Leuk als incentive om misschien iemand wel/niet uit te vragen, maar in een relatie doet het er voor mij minimaal toe.

    En ja, de uitzondering is dan toevallig weer dit jaar, omdat de vriendin en ik dus samen wat content wilden maken. Aankondiging daarvan staat al even op de website. 😉