Rockstar geeft gratis GTA$-beloningen voor actieve GTA Online spelers

Het is weer tijd voor een flinke promotieperiode rondom GTA Online! Jaren na dato ligt de criminele wereld zeker niet stil, met ook in februari weer een vrachtlading aan nieuwe content, ervaringsbonussen en miljoenen in gratis GTA$.

Om te promoten dat bijvoorbeeld de Schyster Deviant monsterbak nu in de verkoop is getreden en onder andere de populaire RC Bandito Races en Nightclub Income nu dubbel uitbetaald worden, geeft Rockstar (wederom) grote hoeveelheden GTA$ weg.

Voor elk februariweekend dat spelers inloggen, worden ze de week daarop beloont met 250.000 GTA$. In totaal kan die hoeveelheid oplopen tot dus een dikke 1.000.000 aan GTA$. Mocht je dus vorig weekend al even gespeeld hebben, dan kun je dit weekend al meteen je eerste kwart miljoen oppikken.

Mocht je moeite hebben met het uitgeven van dat geld, weet dan dat er nu een reeks kortingen gelden op allerlei acquisities voor je criminele imperium. Zo gelden er dikke aanbiedingen op Nightclub-aankopen en dodelijke voertuigen zoals de Benefactor Terrorbyte of MTL Cerberus. Prima aankopen voor meer succes in Arena War, uiteraard:

  • Nightclubs & Renovations – 30% korting
  • Nightclub Garages – 30% korting
  • Nightclub Warehouses – 30% korting
  • Nightclub DJs – 30% korting
  • Maibatsu Mule Custom – 30% korting
  • MTL Pounder Custom – 30% korting
  • Pegassi Oppressor Mk II – 25% korting
  • Benefactor Terrorbyte – 35% korting
  • Benefactor Terrorbyte Add-Ons & Renovations – 30% korting
  • Annis ZR380 – 25% korting
  • MTL Cerberus – 25% korting
  • HVY Menacer – 35% korting
  • B-11 Strikeforce – 35% korting

Weet je zelfs dán nog niet waar je dezer dagen aan toe bent in en rondom Los Santos, dan kun je altijd nog wat Business Battle Crates succesvol af gaan leveren. Deze kunnen zo maar 50.000 extra GTA$ uitbetalen, maar geven je ook nog eens willekeurige, zeldzame T-shirts van autofabrikanten en After Hours DJ-namen.

Waag jij deze maand nog een terugkeer naar San Andreas, of heb je die bruisende omgeving alweer ingeleverd voor die van bijvoorbeeld Red Dead Online?

  1.   
    CHILLOZZ's avatar

    das oud nieuws hahaha 1e weekend is al geweest. Maar ik had t al eerder gelezen. dus elk weekend ff inloggen en weer een goeie milli rijkert 😛

  2.   
    Dedsec's avatar

    Vroeger vond ik Rockstar games wel beter, want toen maakte ze echt veel GTA games, maar nu is het wat minder.

    Geef mij maar weer GTA LCS en VCS met nieuwe DLC erin.

  3.   
    Tom Kauwenberg's avatar

    @CHILLOZZ: Best wel apart, ja. Rockstar heeft deze hele aankondiging pas sinds gisteravond online staan op de Newswire. Net zo goed ná dat eerste weekend.

    Misschien is het een manier om de écht loyale spelers net dat beetje extra te geven, in plaats van alles vooraf aan te kondigen en non-spelers zo een “easy milly” te geven?

  4.   
    Turk–Life's avatar

    Spelen mensen nog gta dan? 😀 Dat is echt iets voor gierige mensen die maar n paar games hebben zoals gta, fifa en Cod en continu tussen die games switchen.

  5.   
    SaiyanMaster's avatar

    Mensen kennen Bogdan Problem niet? Om de 10 min heb je ruim 1miljoen. Dit heb ik mrt een maat gedaan om en om een middag en we hadden al ruim 30 miljoen ieder.