Veel nieuwe content en gratis GTA$ in GTA Online


GTA Online gaat, vooral in de aanloop naar Red Dead Redemption 2, nog altijd lekker met extra speelbare content. Deze week doen bijvoorbeeld onder meer de Canis Freecrawler, een familievriendelijke four-wheel drive én een boel extra verdienmodellen hun intrede tot de game.

Naast wat nieuwe voertuigen om de aantal weken, staat GTA Online tussen 10 en 17 september in het teken van de End of the Summer Celebration, waarin spelers elke dag dat ze inloggen kunnen rekenen op 150.000 gratis GTA$, en direct kans maken op 250.000 GT$ als eenmalige bonus.

Speel je alle zeven dagen achtereenvolgend, dan kan je Maze Bank account dus rekenen op een toevoer van zeker 1.15 miljoen GTA$, niet je minste zomerinkomen.

Gedurende die tijd speel je ook een aantal unieke items vrij, zoals het Paradise T-Shirt, een Blue Tartan likje verf voor de Oppressor MK II en een blauw-groene uitvoering van de Pegassi Oppressor motoren.

Evenals nieuw: in de nieuwe Trading Places Remix spelmodus nemen spelers het tegen elkaar op om hun eigen bepantserde mascotte, de Juggernaut of Beast, naar de winnende zijde te brengen. Tel daarbij een boel speciale vaardigheden en veel high-end wapentuig bij op, en GTA Online kent weer een enerverend nieuw minispelletje in diens multiplayer-wereld.

Last but not least krijgen ook clubeigenaren tot en met 10 september een dubbele uitbetaling van hun investeringen, wat accumuleert tot 20.000 GTA$ per dag, op het hoogste niveau van populariteit.

Daarnaast gelden ook dubbele GTA$ en RP uitbetalingen voor alle Business Battle-winsten tot en met 10 september. Er is dus nog even de tijd om je vijandelijke overname van andermans bedrijven uit te stippelen en twee keer zo hard te cashen.

Mocht dat allemaal nog niet genoeg zijn om je weer terug naar Los Santos te verleiden, weet dan ook dat er wederom weer allerlei kortingsperiodes gelden in de game. Allereerst op tal van voertuigen en hun upgrades:

 • Dinka Jester Classic – 30% korting
 • Mammoth Patriot Stretch – 30% korting (aankoop- en ruilprijs)
 • MTL Pounder Custom – 30% korting (aankoop- en ruilprijs)
 • Pegassi Oppressor – 40% korting (aankoop- en ruilprijs)
 • Entity XXR – 30% korting
 • X80 Proto – 40% korting
 • Mammoth Hydra – 30% korting ((aankoop- en ruilprijs)
 • FH-1 Hunter – 40% korting (aankoop- en ruilprijs)
 • Benny’s Upgrades – 40% korting (kosten voor Upgrade)
 • Vehicle Armor – 30% korting

Daarnaast gaan ook verschillende landeigendommen en diensten in de uitverkoop. Dezer dagen mag je ook als CEO of landgoedkoning een leuk dealtje sluiten:

 • Nightclub Warehouse Staff, Equipment en Security Upgrades – 30% korting
 • Hangars – 40% korting
 • Hangar Workshop – 40% korting
 • Executive Offices – 50% korting
 • Executive Office Garages – 30% korting (Custom Auto Shop niet inbegrepen)
 • Bunkers – 40% korting
 • MC Clubhouses – 50% korting

Zien we jou gedurende deze tijd terug in Los Santos, of heb je de wereld van GTA Online even laten varen in de hoop op een ‘nieuwere’ ervaring, zoals die van Red Dead Redemption 2?

 1.   
  Grolschje's avatar

  Gta5 zit natuurlijk n de red dead redemption familie, van dezelfde makers

 2.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @Grolschje: Dat… Is volgens mij inmiddels wel bij iedereen bekend. Maar bedankt voor het delen.

 3.   
  Dedsec's avatar

  Ik wacht nog steeds op een online free roam waarin je elkaar niet kunt dood maken, maar gewoon ook iets kunt doen met anderen mensen, zoals in GTA 4 en RDR dus ik hoop dat het weer terug komt in RDR 2 ??? Want anders waren ze vroeger toch wat beter bezig.

 4.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @Dedsec: Je kunt jezelf in GTA Online ook gewoon op pacifistisch zetten, waardoor niemand je zo maar kan vermoorden? Vervolgens kun je zelf gewoon mensen uitnodigen om armpje te drukken, beetje missies te spelen of iets anders te doen.

  De mogelijkheden zijn er al, je moet alleen even het volk ervoor vinden. 🙂

 5.   
  Dedsec's avatar

  @Tom Kauwenberg: Nou dat is toch heel anders dan in GTA 4

 6.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @Dedsec: Daarom is het ook GTA 5.

  Als je liever GTA 4 hebt; die werkt ook nog online op alle platformen. Heeft volgens mij nog best een flinke achterban van mensen die GTA Online niks vonden.