Onder meer Shadow of the Tomb Raider nu “gratis” in Xbox Game Pass

Xbox gaat hard op het Game Pass-initiatief! Na onder meer de komst van PUBG en aankondigingen als die van de nieuwe Ori-game, valt vanaf 7 februari onder meer ook Shadow of the Tomb Raider binnen het aanbod van “het Netflix voor games”.

Gedurende de Inside Xbox-uitzending van gisteravond werd uiteraard ook de catalogus rondom de Xbox-abonnementendienst weer flink versterkt. Niet alleen gold Lara’s laatste avontuur in haar reboot-trilogie als een nieuwkomer, ook THQ-klassieker de Blob (vanaf 14 februari) en The Walking Dead – Season One (7 februari) komen nu “gratis” bij de betaalde service.

Naast de gisteren onthulde games, staat er sowieso nog meer te verschijnen voor de Xbox Game Pass. Zo staat Crackdown 3 nog steeds in de boeken als een volgende titel die direct bij launch vanuit het abonnement te plukken is. Die lang uitgestelde titel staat aanstaande 15 februari te verschijnen voor Xbox One en Windows 10, maar kan dus relatief goedkoop opgepakt worden met een Game Pass-abonnement.

De Xbox Game Pass is verspreid over Xbox One en Windows 10 beschikbaar. Een eerste maand kost je één enkele euro, daarna betaal je per maand 9,99 euro om de dienst (en diens games) te behouden.

  1.   
    LazyMartian's avatar

    Sick! Had hem bijna gekocht maar nog net op tijd lucht gekregen van dit nieuws!