Oude en nieuwe Tomb Raider-games moet samenkomen

Tomb Raider bestaat dit jaar alweer 25 jaar en dat is reden voor ontwikkelaar Crystal Dynamics om één en ander met de fans te delen. Het is ze van harte gegund om weer vooruit te kijken na de walgelijke jawel-anders-gebruiken-we-elf-verschillende-soorten-valuta-pay-to-win-game Avengers.

Een nieuwe game wordt niet aangekondigd in onderstaande video, maar de plannen voor een nieuwe game wel degelijk. De ontwikkelaar wil met het volgende project proberen de tijdlijnen van de nieuwe en de oude games samen te voegen. Dat is natuurlijk geen gemakkelijk taak aangezien er al heel veel verhalen zijn verteld en dus wordt ook aan de fans gevraagd om geduld te hebben, aldus Game Director Will Kerslake (via Videogamer):

“We envision a future of Tomb Raider unfolding after these established adventures. Telling stories that build upon the breadth of both Core Design and Crystal Dynamics games, working to unify these timelines.”

Veel meer wordt er niet gedeeld, maar de gehele video is hieronder te bekijken. Wij hebben natuurlijk al het geduld van de wereld.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren