Launch trailer van Ace Combat 7 barst van epische straaljageractie


Mocht je houden van epische vliegsimulatoren, een overdreven serieus verhaal en gigantische explosies, dan ben je deze week aan het juiste adres bij Ace Combat 7: Skies Unknown. Of, in ieder geval, zo maakt de officiële launch trailer ons kristalhelder.

De “zevende” Ace Combat schittert op een compleet nieuwe engine, bevat een mild geëngageerd verzinselverhaal en moet het natuurlijk hebben van epische dogfights op duizenden meters hoogte — soms afgewisseld met levensgevaarlijke fly-by’s op lager niveau.

Met de uitgebreide launch trailer komen al die facetten netjes aan de beurt om hunzelf voor te stellen. Vlieg je even mee?

Ace Combat 7: Skies Unknown vliegt 18 januari binnen op PlayStation 4 en Xbox One, gevolgd door de Steam-release op 1 februari. PlayStation 4-gamers worden daarbij extra lekker gemaakt met een vooralsnog exclusieve virtual reality-modus op PlayStation VR.

Op het knusse Gamersnet kun je de komende tijd meer Ace Combat-actie verwachten. Niet alleen geven we het straaljagerspel binnenkort weg, we gaan deze maand ook nog eens op pad voor onze eigen hoogvlieger…

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren