Ace Combat 7 doet multiplayer uit de doeken met gameplay-beelden

Waren we vorige week nog in de wolken van Ace Combat 7: Skies Unknown, schitterde nog één belangrijk aspect van het straaljagerspel in afwezigheid: de multiplayer. En precies daar gooit Bandai Namco nu hoge ogen mee, door op de proppen te komen met aardig wat epische gameplay-beelden van meerdere spelers op machsnelheden.

De recentelijk onthulde Multiplayer Trailer toont niet alleen de reeds bekende spelmodi, Team Death Match en Battle Royal, maar ook nog eens een flinke portie van de customization van verschillende vliegtuigen:

De multiplayer lijkt spelers los te laten in omgevingen die ook al speelbaar waren in de solo-campagne, maar vult ze met snoeiharde dogfights onder spelers. Naar het schijnt zijn daarin weer punten en beloningen te verdienen, die het weer mogelijk maken meer toffe upgrades (en likjes verf) op je favoriete straaljager(s) te zetten. En die komen uiteraard netjes in beeld bij je volgende bekroning tot MVP

Ace Combat 7: Skies Unknown verschijnt 18 januari voor PlayStation 4 en Xbox One, gevolgd door een pc-launch op 1 februari, exclusief via Steam. De losse verhaallijn voor virtual reality blijft overigens wel exclusief voor PlayStation VR-bezitters.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren