Ace Combat 7 mini-trailer toont Russische Su-34 in actie

In Sovjet-Rusland, straaljager vliegt jou. Bandai Namco weet dat donders goed en onderstreept dat nog eens haarfijn met een korte “Aircraft Focus”-video voor Ace Combat 7: Skies Unknown, ditmaal over de Russische Su-34 “Fullback” straaljager.

Kenners zullen weten dat het vliegtuig sporadisch te zien was in eerdere Ace Combat-titels, maar de Su-34 keert nu dus in volle glorie met Skies Unknown. Immer opvallend door diens kleurrijke doorsnee “camouflage”, maar tactisch vooral inzetbaar tegen voertuigen op de grond en doelwitten op het water.

Check de vierde briefing van Ace Combat 7 voor een duidelijke blik op de Su-34 in actie:

De zevende mainline Ace Combat moet 18 januari op PlayStation 4 en Xbox One verschijnen, gevolgd door de Steam-versie op 1 februari.

Saillant detail daarbij is dat de versies grofweg gelijk zijn, maar PlayStation 4 gamers met PlayStation VR getrakteerd worden op een handvol exclusieve missies in virtual reality.

Meer weten over het vliegspel én diens eigen VR-modus? Vorige week gingen we uitgebreid hands-on met de game, wat allemaal na te lezen is in onze uitgebreide Ace Combat 7 preview

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren