Assassins verschijnen in nieuw Monster Hunter World event

Monster Hunter World wordt deze maand één jaar oud en in die tijd zijn er veel evenementen geweest, waarin een samenwerking is gestart met een andere game. Er zijn vaak wapens en pantser vrij te spelen van games als Horizon Zero Dawn, Devil May Cry, Street Fighter en binnenkort ook The Witcher 3. Deze week is Assassin’s Creed aan de beurt en wat je kan verdienen is in onderstaande trailer te zien

In de komende weken heb je de mogelijkheid om het volledige outfit van Bayek uit Assassin’s Creed Origins te verdienen. Het is een puur cosmetische upgrade, dus je behoudt je stats van het pantser die je al aan hebt. Alleen de Assassin’s Hood, die gebaseerd is op de kap van Ezio, heeft daadwerkelijk extra stats. Niet geheel verrassend gaat je stealth omhoog als je de Assassin’s Hood draagt.

Hoe lang het evenement duurt is niet helemaal duidelijk, maar pak je kans nu het kan. Als het evenement is afgelopen is de kans nog klein dat je als Assassin door het formidabele Monster Hunter World kan lopen, op PlayStation 4, Xbox One en pc.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren