Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Assassin’s Creed Origins | Video Review

Onze RikzonderC was als een kind zo blij toen hij hoorde dat hij aan de slag mocht met Assassin’s Creed Origins. Samen met Peter bespreekt hij de historische accuraatheid, de gameplay, de graphics en de vernieuwingen in de game.

Lees ook de uitgebreide geschreven review

 1.   
  Bmaster99's avatar

  Beste game evaaaa

 2.   
  Mandamo's avatar

  Ik vraag me toch af waar de kritiek op het levelverschil tussen de missies op berust. The Witcher 3 heeft bijvoorbeeld hetzelfde, maar daar is het bij mij nooit een probleem geweest omdat de side missions zo leuk waren. Het is meer dan eens voorgekomen dat er meer dan 10 uur tussen main missies zat omdat er zoveel andere leuke dingen te doen waren. Komt het dan omdat de side missies in AC: Origins saai/repetitief zijn dat je je gedwongen voelt? Ook in andere games waar er geen strikte level eis is, zoals Horizon: ZD en Fallout 4, ben ik zo druk met andere zaken dat er vanzelf meerdere uren tussen de main quests zit.

 3.   
  NoobAssPlayer's avatar

  Meer dan 6 uur in dd game zitten. Inderdaad weinig main quests gedaan! Ik vind trouwens ook dat er te veel namen worden genoemd die je helemaal niets zeggen, dat haalt je wel heel erg uit de verhaallijn. Voor de mensen die vrezen voor bugs en glitches…ik ben tot nu toe maar 1 bug tegengekomen waardoor ik een quest niet kon vervullen.

 4.   
  RikZonderC's avatar

  Mandamo schreef, "Ik vraag me toch af waar de kritiek op het levelverschil tussen de missies op berust. The Witcher 3 heeft bijvoorbeeld hetzelfde, maar daar is het bij mij nooit een probleem geweest omdat de side missions zo leuk waren. Het is meer dan eens voorgekomen dat er meer dan 10 uur tussen main missies zat omdat er zoveel andere leuke dingen te doen waren. Komt het dan omdat de side missies in AC: Origins saai/repetitief zijn dat je je gedwongen voelt? Ook in andere games waar er geen strikte level eis is, zoals Horizon: ZD en Fallout 4, ben ik zo druk met andere zaken dat er vanzelf meerdere uren tussen de main quests zit."

  Het is natuurlijk grotendeels een kwestie van smaak. Het grootste kritiekpunt vind ik zelf dat de hoeveelheid zijmissies en de aparte verhalen van deze zijmissies je uit het hoofdverhaal sleuren.

 5.   
  CHILLOZZ's avatar

  goede video boys 😀 😆 😆 😆

 6.   
  Papachico's avatar

  Het enige, dat ik ook bij The Witcher 3 had, is dat je soms best veel andere dingen aan t doen bent om bijvoorbeeld te levelen zodat je sterk genoeg bent om de volgende main mission te doen, waardoor je een beetje uit t verhaal wordt getrokken.

  Persoonlijk, net als bij The Witcher 3, vind ik dat totaal niet erg omdat het de gamewereld gewoon groter maakt. De wereld is zo groot en rijk dat je er alles uit hoort te halen en het niet perse doet voor de main story line. Tevens zijn de side missions heel divers en is het totaal niet alleen maar fetch quests etc. Er is echt over nagedacht en zowat iedere zijmissie heeft er een goed verhaal aan hangen.

  Wat ik altijd lees over mensen die games spelen:

  Mensen zitten te zeiken dat side missions anders moeten omdat het altijd van die standaard fetch quests zijn. Hier is het totaal niet zo dus speel ze gewoon lekker en loop niet te janken.

  Mensen zitten te zeiken dat het verhaal/spel altijd zo kort is. De game is gigantisch groot maar niet als je enkel de main story speelt.

  Krijg je eindelijk je wensen/eisen, zitten ze nu weer te mierenneuken over dit soort bullshit. Ga dan lekker de cutscenes op youtube bekijken en koop t spel niet. Neppe gamers.

 7.   
  Zeeha's avatar

  Veel zin in deze game!