Assassin’s Creed: Origins dit weekend gratis te spelen

We zitten alweer op woensdag, ook bekend als hump day. Met andere woorden: het weekend komt eraan! Dit weekend heeft Ubisoft een traktatie om je week lekker mee af te sluiten, want Assassin’s Creed: Origins is gratis speelbaar tussen 19 juni en 21 juni.

Wel gaat het daarbij alleen om de pc-versie van het spel, aldus de officiële aankondiging. Maar er is ook beter nieuws: omdat natuurlijk niet iedereen even snel internet heeft, kun je de game nu alvast pre-loaden, zodat je aanstaande vrijdag direct aan de slag kunt met de game die de Assassin’s Creed-serie weer uit het slop wist te trekken.

Ook is Assassin’s Creed: Origins op Uplay met flinke korting op de kop te tikken. Mocht je tijdens of na het gratis weekend de game definitief willen aanschaffen, kan dat voor een zeer aantrekkelijk prijsje. De base game kost 12 euro, de Deluxe Edition 14 euro en de Gold Edition (met alle DLC) kost 18 euro. De overige verzamelaarsedities van Assassin’s Creed: Origins zijn niet meer leverbaar, laat staan met korting.

Duik jij dit weekend het Oude Egypte (opnieuw) in? Laat het ons weten in de reacties!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren