Persona 5 R geteased met video en website

Atlus heeft een Japanstalige teasersite opgezet voor Persona 5 met de belofte op nieuwe informatie omtrent “P5R”. Wat dit precies inhoudt, is onduidelijk al geeft de website aan dat we tot maart 2019 moeten wachten op meer informatie.

De website bevat tevens onderstaande teaservideo, waarin Joker, protagonist van Persona 5, ons in het Japans vertelt dat mensen wachten op de nieuwste actie van de Phantom Thieves maar ons verzoekt daar tot maart 2019 op te wachten.

Speculaties over Persona 5 R lopen uiteen. Het kan bijvoorbeeld een aangepaste, verbeterde versie van het origineel worden zoals Persona 4 Golden dat was voor Shin Megami Tensei: Persona 4, maar wellicht is het gewoon een spin-off-project à la het vorige maand verschenen Persona 5: Dancing in Starlight.

Wat het ook blijkt te worden, P5R komt in ieder geval naar een PlayStation-platform, getuige het PlayStation-logo aan het begin van de teaservideo. Daarmee wordt niet de gespeculeerde Nintendo Switch-versie van Persona 5 uitgesloten, al lijkt het overduidelijke logo van PlayStation dat wel mee te delen.

De geruchtenmolen van Persona 5 voor de Nintendo Switch kwam op gang na de Game Awards 2018, waar protagonist Joker werd bevestigd als het nieuwste personage voor Super Smash Bros. Ultimate.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren