Releasedatum Persona 5: Dancing in Starlight vervroegd naar 4 december

De ritmegame spin-offs van JRPG’s Persona 3 en Persona 5 komen er nog steeds aan, maar vroeger dan geanticipeerd. Eerder deelde uitgever Atlus mee dat we Persona 3: Dancing in Moonlight en Persona 5: Dancing in Starlight begin 2019 konden verwachten, nu blijken beide games op 4 december al te verschijnen op de PlayStation 4 en PlayStation Vita. Dat blijkt uit onderstaande trailer van Dancing in Starlight en de geüpdatete datum is tevens te vinden op de officiële website van de spellen.

Overigens is ook een limited edition aangekondigd voor de PlayStation 4 die beide spin-offs bundelt in een hardcover artbook. Hier zit ook een downloadcode voor het eerder verschenen Persona 4: Dancing All Night in, het spel dat het startschot vormde van de spin-off-reeks. Er is nog geen adviesprijs in euro’s bekend, maar Amerikanen moeten 99,99 dollar voor de set betalen.

Persona 3: Dancing in Moonlight en Persona 5: Dancing in Starlight worden zowel in fysieke vorm als digitaal verkocht op de PlayStation 4. Wil je de games op je PlayStation Vita spelen, dan zul je die alleen digitaal kunnen aanschaffen.

Meer Persona 5: Dancing in Starlight

 1.   
  Rittn's avatar

  Is er iemand die meer info heeft over de vr support?

 2.   
  WesterW's avatar

  @Rittn: Persona 5: Dancing in Starlight en Persona 3: Dancing in Moonlight schijnen inderdaad VR Support te hebben, maar de info hierover is helaas extreem schaars, zo lijkt.

 3.   
  Papachico's avatar

  Persona 5 is een meesterlijke game met heeeerlijke muziek. Kan t wel waarderen.