Persona 5: The Animation gaat in april 2018 van start

Atlus en A-1 Pictures slaan de handen ineen om een anime van Persona 5 de wereld in te helpen en nu hebben de twee partijen aangekondigd dat Persona 5: The Animation vanaf april 2018 op de Japanse televisies te zien zal zijn. Goed nieuws dus voor eenieder die de fenomenale JRPG-reeks een warm hart toe draagt of voor zij die wel eens willen weten waar Persona 5 over gaat zonder 96 uur aan het spel te besteden.

De aankondiging ging gepaard met onderstaande nieuwe (Japanse) trailer. Voor degenen die de game al eens aanraakten, komen de beelden wellicht bekend voor.


Overigens is tevens de naam van de protagonist middels de anime bekendgemaakt: Ren Amamiya. Dit is niet geheel onbelangrijk, aangezien de animatiereeksen van Persona 3 en Persona 4 ook de namen van de desbetreffende hoofdpersonen vaststelden. In de games geeft de spelers zelf een naam aan de protagonist en een enkele officiële naam is er dan ook niet. Tot nu toe dus. Ren Amamiya zal dan ook met deze naam in het aankomende Persona 5: Dancing Star Night verschijnen.

  1.   
    Leukste's avatar

    Ik denk dat menig wat mensen “stoked” zijn met deze aankondiging.