Sfeervolle trailer vertelt meer over het verhaal van Control

Hoewel Remedy’s nieuwe avontuur, Control, zeker een half jaar gehuld ging in een forse dosis mysterie, komt daar nu mét een trailer eindelijk een einde aan. Natuurlijk, de bijna twee minuten aan in-engine beelden laten genoeg over ter interpretatie, maar we weten nu wel mooi wát er ongeveer aan de hand is met de vrij bizar ogende titel.

Aan de hand van de nieuwe Control World Trailer wordt ons verteld waar Control zich nu precies afspeelt. Wat blijkt? We gaan op onderzoek in een gebouw dat (deels) door verschillende realiteiten en dimensies lijkt te kruisen:

De stem in kwestie is die van Zachariah Trench, klaarblijkelijk de (oud-)directeur van het Federal Bureau of Control, die gespeeld wordt door James McCaffrey. De stemacteur zal voor liefhebbers van Remedy’s eerdere werk een bekende zijn, gezien de meeste McCaffrey zullen herkennen als de originele Max Payne; een onthulling die Remedy al eerder dit jaar deed over de cast van Control.

Voor verdere informatie over de setting of gameplay van Control, raadt Remedy aan rond te blijven hangen op de officiële website en de bijbehorende social media-kanalen.

Control staat nog altijd gepland voor een release ergens in 2019, op PlayStation 4, Xbox One en pc (waarbij Steam momenteel als enige genoemd wordt).

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren