Control tijdelijk gratis bij Epic Games Store

Hoewel Epic Games nog altijd in gevecht is met Apple, zij het in de rechtszaal, weerhoudt niemand de ontwikkelaar achter Fortnite om iedere week gratis games weg te blijven geven. Zo hebben ze er zelfs de portemonnee verder voor opengetrokken en al meer dan 400 miljoen dollar aan gespendeerd.

Niet alleen daarvoor trekt Epic Games de portemonnee, zo heeft de ontwikkelaar ook Epic Games Publishing in het leven geroepen. Deze uitgever heeft onder meer studio’s als gen DESIGN, Playdead en Remedy Entertainment weten aan te trekken, welke nu eindelijk vruchten begint af te werpen.

Hoewel de officiële bekendmaking pas later in de middag gaat plaatsvinden, is nu al uitgelekt dat de third-person shooter van Remedy Entertainment de nieuwste Vault-game wordt. Jawel, Control is vanaf vandaag gratis op te pikken.

Vanaf 17:00 is Control gratis te verkrijgen in de Epic Games Store. Het is echter nog niet helemaal duidelijk of het gaat over het basisspel of de ultieme editie. Vergeet daarbij ook zeker niet om nog even Frostpunk mee te pakken, welke na deze tijd niet meer gratis beschikbaar is.

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.