Gratis Sea of Thieves en Forza Horizon 4 traktaties voor X018-kijkers

In de aanloop naar het grote X018-evenement in Mexico-Stad, worden ook de live-kijkers van Microsoft eigen Xbox-persconferentie lekker gemaakt met presentjes. Of, in ieder geval, dat was voor even de belofte. Verschillende officiële kanalen rondom een nieuwe weggeefactie hebben inmiddels hun (getweette) beloftes weer van het internet geplukt.

Specifiek gaat het om het weggeven van gratis in-game loot voor zowel Sea of Thieves als Forza Horizon 4, voor eenieder die de uitzending zou bekijken via Mixer. De respectievelijke Twitter-pagina’s van beide games (alsmede die van Xbox zelf) leken dit kortstondig aan te kondigen, maar inmiddels zijn de acties nergens meer te vinden.

Opvallend, gezien de aankondiging van de giveaway — een zogenaamde “MixPot” — nog wél te vinden is op de Twitter van Mixer:

Voor Sea of Thieves gaat het hier klaarblijkelijk om de Obsidian Spyglass en Obsidian Drum, nota bene voorwerpen uit een serie waarvan wel vaker live verlotingen plaatsvinden. Eerder gaf ontwikkelaar Rare daarvan al het pistool en andere Obsidian in-game loot weg.

In het geval van Forza Horizon 4 lijkt het jammer genoeg niet om een daadwerkelijke auto te gaan, maar juist een exclusief t-shirt voor je eigen coureur.

Door simpelweg (mét je Microsoft-account aangemeld) de X018-persconferentie te bekijken op Mixer, claim je automatisch alle gratis in-game goedheid. Tenminste, zolang de belofte van actie niet overal verwijderd wordt.

Microsofts eigen Xbox-gecentreerde X018-persconferentie vindt plaats op zaterdag 10 november, om 22:00 uur Nederlandse tijd. Inmiddels zijn ook een handvol headlines voor de show uit de doeken gedaan, waaronder groot nieuws over PUBG en een mogelijke samenwerking met Razer.

  1.   
    Dedsec's avatar

    Bedankt voor het nieuws.