De Sims 4 krijgt first person modus met gratis update

De Sims 4 krijgt 13 november een nieuwe, kosteloze patch. Hiermee zal het mogelijk zijn om als zelfstandige te registreren, stijlinfluencer te worden, terrein aan te passen maar ook brengt de patch first person mode.

Tijdens een Maxis Monthly stream liet het The Sims team zien waar ze afgelopen tijd mee bezig zijn geweest. Dit had alles te maken met de aankomende gratis patch. De meest opvallende update werd nogal lacherig aangekondigd opdat het niet teveel gezien zou moeten worden als iets serieus. In De Sims 4 was het al mogelijk om met tab de camera los te bewegen, maar met de nieuwe update zal het ook mogelijk zijn om first person mee te genieten met het reilen en zeilen van je Sims’ leven.

In deze mode kijk je echt uit de ogen van de desbetreffende Sim, je kan ervoor kiezen om achterover te zitten en te genieten van het uitzicht, maar je hebt ook de vrijheid om te kijken waar je maar wilt. Daarnaast zal het ook mogelijk zijn om objecten aan te klikken om acties in je wachtrij te zetten.

Hoewel de producers wat lacherig deden over deze nieuwe feature, wordt deze wel met liefde verwelkomd door de community. Zeker de storytellers onder de fans zijn zeer te spreken erover.

De first person modus en andere nieuwe mogelijkheden komen met de nieuwe patch, welke vanaf 13 november gratis te downloaden is.

 1.   
  QTxJess's avatar

  Het klinkt hier vooral alsof het een volwaardige game-modus betreft, maar wat ik ervan heb gezien, was het een dev die teveel vrije tijd had en dit heeft ontwikkeld, wat vervolgens goed genoeg was om bij de gratis update toe te voegen.

  Om daadwerkelijk first person De Sims 4 te kunnen spelen (zoals ik dat heel leuk vond in De Sims Erop Uit! en De Sims 2 op de Playstation 2), moeten sowieso de FOV verbreed worden (want motion sickness, oh boy) en zou er een mogelijkheid moeten zijn om te kunnen lopen met wasd, ipv steeds ‘hierheen gaan’ te moeten gebruiken.

  Hopelijk zien de devs het enthousiasme van de community en implementeren ze deze features in een komende update <3

 2.   
  BearsRidingTanks's avatar

  Dat gaat de porno mods veel goed doen.

 3.   
  QTxJess's avatar

  @BearsRidingTanks: De hoeveelheid Simmers die meteen WickedWhims riepen… :’D

 4.   
  brasiliaanboytje's avatar

  Nice dat is al oud nieuws lol, ik volg simsnieuws en andere sites :),en deze maar hier was het beetje laat mee 🙂 ,maar fijn dat hier ook sims nieuws op komt 🙂