Gratis updates voor De Sims 4 brengen nieuwe carrière en terrain editing

Na gratis updates als de tuinkassen ten tijde van De Sims 4: Jaargetijden en Star Wars-kleding, komt binnenkort ook een compleet nieuwe carrière richting je Sims. Met een aanstormende gratis update wordt ook ‘Style Influencer’ een mogelijke baan voor je simulatieleven(s).

De nieuwe carrièremogelijkheid werd middels een “Sneak Peak”-livestream direct vanuit The Sims Studio aangekondigd. De nieuwe baan moet Sims in staat stellen om een soort invloedrijke stijlblogger en -ontwerper te worden, met allerlei eigen niveaus aan succes.


Door creatief bezig te zijn met inrichting en mode in en rondom de wereld, worden je digitale poppen omgetoverd tot heuse stilisten. Daarbij horen dan ook nieuwe voorwerpen, waaronder een tekentablet dat geleidelijk aan te upgraden is.

Naast een volledig nieuwe tak van werk, werd ook het langverwachte terrain editing plots uit de doeken gedaan. Een van de veelgevraagde features die tot dusver volledig uitbleef in de vierde, volwaardige Sims-game. Aan de hand van een aanstormende (evenals gratis) reeks gereedschap, kunnen Sims-fanaten straks weer los met het verbouwen van hun erf.

De nieuwe, gratis content vormt onderdeel van een eerder aangekondigde update voor De Sims 4, maar deze werd jammer genoeg uitgesteld om ruimte te maken voor meer polishing voor de nieuwe features.

Wanneer de gratis update dan wel richting De Sims 4 uitgerold wordt, blijft dus nog even onbekend. Volgens The Sims Studio wordt er momenteel dan ook nog hard gewerkt aan de kosteloze uitbreiding, alsmede een reeks andere (nog te onthullen) uitbreidingen.

  1.   
    PoisonedCookie's avatar

    wauw terrain editing, die had ik echt niet meer verwacht 😮