Star Wars Battlefront 2 verrijkt met General Grievous

Controversie over loot boxes of niet, DICE en Electronic Arts hebben Star Wars: Battlefront 2 nog niet laten varen. In een recente “Clone Wars” titelupdate voor de online shooter verscheen eindelijk de beloofde General Grievous als speelbaar karakter, met weer een drietal van unieke abilities om Rebels de stuipen op het lijf te jagen.

In een zogenaamde Community Update-video laat DICE haarfijn zien wat je van Grievous en zijn vier gestolen lightsabers kunt verwachten:

Saillant detail is ook dat Obi-Wan Kenobi en een omgeving op de planeet Geonosis te zien zijn in de video. Ondanks enig uitstel (ongetwijfeld nog te wijten aan alle microtransactie-ophef) zijn deze nog altijd onderweg, met een geplande implementatie ergens in november.

Samen met Obi-Wan en de felrode planeet, moeten dan ook drie nieuwe voertuigen hun intrede doen tot de Battlefront 2-formule; respectievelijk de TAP, BARC speeder en die iets bekendere AT-TE.

 1.   
  WesterW's avatar

  Nog altijd één van de stoerst ontworpen villains van de prequels!

 2.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @WesterW: Helemaal eens. Maar verdomme, die “Claw Rush” geeft hem wel een héle andere vibe ineens. Veel minder imposant meteen.

 3.   
  mmx's avatar

  Toffe toevoeging ben het echt met jullie eens.